B&B Hof van Zwinderen

Een gastenboek vol

Mooie ervaringen

Ontdek op deze pagina de mooie woorden van onze gewaardeerde gasten in ons gastenboek!

Ontdek de

Mooie ervaringen uit ons gastenboek

We zijn trots om enkele van de ervaringen te delen die gasten hebben gehad tijdens hun verblijf in onze B&B. We hopen dat deze quotes je een glimp geven van de unieke sfeer en het comfort dat je kunt verwachten bij een verblijf in onze B&B. Neem een moment om te genieten van de mooie woorden van onze gasten en wie weet, misschien inspireert het jou om ook een bezoek te brengen aan onze prachtige accommodatie.

Wat een leuke woonboerderij en B&B. We zijn hartelijk ontvangen. Mooie kamers, lekkere bedden en een fantastisch ontbijt maakt het voor ons compleet!

kamer Bonte Specht

Ik heb enorm genoten tijdens mijn weekend in jullie mooie B&B. De kamer is ruim en smaakvol ingericht. Het lange bed is voor langere mensen zoals ik een pluspunt! Ik kom graag nog eens terug!
kamer Bonte Specht

Super weekend gehad en zeker een nieuw bezoek waard!
En...hebben jullie nog tips voor ons...??? "Nee, het was gewoon perfect !!" :))


kamer Bonte Specht

We hebben genoten van "de Bonte Specht", de luxe en het comfort en het heerlijke ontbijt. We wensen jullie veel genot en plezier met jullie B&B en komen snel weer terug.

kamer Bonte Specht

Wat hebben jullie een mooie B&B opgebouwd. Prachtige omgeving! We hebben genoten van jullie gastvrijheid en het heerlijke ontbijt. We komen zeker nog een keertje "logeren" !

kamer Pimpelmees

Hof van Zwinderen klinkt niet alleen als een feestje, het is een feestje. Heerlijk met mijn dochter een nachtje logeren bij jullie. De Bonte Specht is een mooie kamer en we hebben heerlijk geslapen.

kamer Bonte Specht

Los van het heerlijke ontbijt, de sfeervol ingerichte kamer, de fijne badkamer en het heerlijke grote bed...is misschien jullie grootste kracht voor de B&B de inbreng van jullie persoonlijkheden. Warm onthaal, gastvrij en spontaan.
kamer Pimpelmees

Dit eerste mooie weekend van het jaar en wij zaten bij jullie in de zon te ontbijten aan de picknicktafel, fantastisch ! Wat een hartelijkheid bij ontvangst. Wakker worden door het 'lawaai' van de vele vogels. Heerlijke plek, heerlijke kamer!

kamer Pimpelmees

Scroll naar boven